ikaljan blogja

ikaljan blogja

Magyar táj magyar…. (Nem. Azért sem írom le a legolcsóbb magyar mecsetépítésügyi frázist)

2010. június 22. - ikaljan

Az iszlámok terjeszkednek. Ide rögtön a XI. kerületbe hoznak létre arab gettót.  És mecsetet akarnak építeni, amit világnézetileg semlegesen, határozottan elutasítva az iszlamofóbia vádját, és a szekuláris jogállamiság márványszilárdságú talajáról állva sajnos el kell utasítanunk.

Persze aharmadikköztársaságeurópaiértelembenvettszekulárisértékei alapján a vallásszabadságot fontos értéknek tartjuk, tehát ez nem jelentheti, hogy úgy általában a muszlimok vallásszabadságát kívánnánk korlátozni, de rá kell mutatnunk néhány körülményre,  ami a mohamedánok mecsetépítési kísérletét jelen körülmények között nem teszi lehetővé.

 

Ugye elsőként itt van világnézetileg teljesen semlegesen a borzasztóhatalmasnagy forgalomterhelés. Egyértelmű a Budaörsi út megtelt, az itt naponta elhaladó mintegy százezer autó is feszegeti  a korlátokat, így könnyen belátható, hogy a pénteki imák alkalmával mecsetbe látogató további 300 fő (ami inkább csak 150-200) már tűrhetetlen mértékűvé teszi a forgalomterhelést. Jó, hát pechjük van a mohamedánoknak, hogy pont ők az a 150 fő,akik átbillentik a mérleget, de hát nincs mit tenni. Az objektív, világnézetilegsemleges tények ugye ezt mutatják.

Aztán ugye egyértelmű azért, hogy Budapesten nem szeretnénk etnikai gettókat. Márpedig a mecset etnikai gettót okoz, mint az köztudott. Az meg senkit ne tévesszen meg, hogy ha Magyarország egész mecsetlátogató népessége a XI. kerbe költözne, akkor sem érnék el a kerület lakosságának 2%-át. Ez csak iszlamista propaganda az éberség elaltatására. Köztudott, hogy ha a mecset felépül, hirtelen előugrik egy csomó sivatagi nigger, aztán néhány éven belül jól többségbe kerülik magukat, ahogy azt a neves orientalista is kifejtette. (félreértés ne essék… ilyen okosságokért, amelyek csak látszólag mondanak ellent minden ismert demográfiaimodellnek, matematikai szabálynak és biológiai törvénynek a mi adónkból kap egész tisztességes fizetést, úgyhogy biztos igaza van, ráadásul még ógörögül is tud, tehát szakértő)

 Meg ugye a minaré takarja a kilátást… ugye tört árnyat nyújt, ahogy a költő mondja …  hogy a tervezett minaret alacsonyabb, mint maga az épület? És ha én pont lefele akarok kilátni? Pont onnan? Nanehogymár az ő jogaik legyenek fontosabbak… hát azért hol élünk már szaudiban?

Nem beszélve arról, hogy az épület különben sem tisztázta viszonyát a XXI. századi magyar építészethez. Ezt a mondatot ugyan konkrétan mi sem értjük, de a lényeg, hogy papír van róla. Pecsétes.

Meg ugye mit is akarnak ezek? Ők üldözik a keresztényeket, itt meg jár a szájuk a jogokért. Lehet például Egyiptomban,Indonéziában vagy Törökországban vagy ne adj isten az Öböl-államokban templomot építeni? … Na és ha lehet? Akkor már nekünk is meg kell adnunk magunkat a ziszlamista agressziónak?

 

Azt már csak halkan jegyezzük meg, hogy a KFKI kísérleti atomreaktora alig tíz percnyire van légvonalban. Most ezt a kérdést nem is fejtenénk ki, a liberális pc diktatúra miatt, de azért tudjuk miről van szó. Persze nem vagyunk rasszisták, de azért vannak események a világban, amikről mindenki tud ugye és amelyek óvatosságra intenek minket a kérdéssel kapcsolatban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ikaljan.blog.hu/api/trackback/id/tr462100009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása